Builder.ai haalt kapitaal op

31-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Builder.ai haalt kapitaal op

Builder.ai heeft een investering aangekondigd van 100 miljoen dollar in een Series C-financieringsronde onder leiding van Insight Partners, een in New York gevestigd wereldwijd durfkapitaal- en private equity-bedrijf.

De ronde, die de totale financiering van het bedrijf op 195 miljoen dollar brengt over drie totale rondes, omvat deelname van bestaande investeerders in combinatie met nieuwe individuele en institutionele namen, waaronder de IFC & Jeffrey Katzenberg's WndrCo.

Builder.ai, opgericht in 2016, is een AI-aangedreven low-code/no-code app-ontwikkelingsplatform dat software en apps sneller bouwt.

Builder.ai heeft zijn omzet met meer dan 300% verhoogd en het afgelopen jaar meer dan 40.000 functies geïmplementeerd bij klanten.

De recente verhoging ondersteunt Builder.ai's voortdurende focus op het helpen van organisaties en ondernemers om hun creativiteit en potentieel te ontsluiten met digitale transformatie.

Builder.ai zal het kapitaal investeren in AI en automatiseringsmogelijkheden, snel zijn eigen low-code/no-code platform ontwikkelen, productontwikkeling op kernsystemen schalen, inclusief zijn conversationele AI, genaamd Natasha, voor verbeterde zelfbediening, en wereldwijde activiteiten uit te breiden.

Terug naar nieuws overzicht
Software