Microsoft neemt Nederlandse Minit over

31-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft neemt Nederlandse Minit over

Microsoft kondigt de overname aan van Minit, een speler in process mining-technologie die bedrijven in staat stelt kansen te ontdekken voor continue procesverbetering en een betere operationele efficiëntie.

Minit meldt: "Organisaties over de hele wereld willen operationeel veerkrachtiger zijn en hun plannen voor digitale transformatie versnellen. Naadloze operaties en ervoor zorgen dat elk onderdeel van elk bedrijfsproces soepel verloopt, is van cruciaal belang, maar de meeste leiders zijn niet in staat om de werkelijke prestaties van hun processen te begrijpen en nemen uiteindelijk beslissingen op basis van subjectieve informatie.

Gartner merkt op dat "Recente trends in automatisering en kennis van de onderliggende processen en interacties de sleutel zijn tot digitale transformatie. Minit stelt bedrijven momenteel in staat om de manier waarop ze hun processen analyseren, monitoren en optimaliseren te transformeren. De oplossingen van Minit hebben bedrijven geholpen diepgaande inzichten te verwerven in hoe processen verlopen, de diepere oorzaken van operationele uitdagingen bloot te leggen en ongewenste procesresultaten te verminderen. Deze overname zal Microsoft verder in staat stellen om onze klanten te helpen bij het digitaal transformeren en stimuleren van operationele uitmuntendheid door een compleet beeld van hun bedrijfsprocessen te creëren, waardoor elk proces eenvoudig en automatisch kan worden geanalyseerd en verbeterd. Klanten zullen hun procesgegevens beter kunnen begrijpen, ontdekken hoe operaties er in werkelijkheid uitzien en processtandaardisatie en -verbetering in de hele organisatie stimuleren om naleving bij elke stap te garanderen."

Terug naar nieuws overzicht
Software