Wouter Hoeffnagel - 02 april 2022

Broad Horizon neemt het Finse Sulava over

Broad Horizon neemt het Finse Sulava over image

Broad Horizon neemt Sulava over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in Microsoft Modern Workplace-oplossingen. Het bedrijf breidt zijn personeelsbestand uit naar meer dan 1.000 consultants en engineers. Het gaat om een volgende stap in de verdere uitbreiding van Broad Horizon in Scandinavië.

Sulava beschikt over een hoofdkantoor in Finland en telt 110 medewerkers. Het bedrijf is marktleider in trainingen en opleidingen en heeft het hoogste niveau van Microsoft-certificeringen. Sulava was een van de eerste cloudpartners van Microsoft en heeft zich sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in het leveren van succesvolle Workplace-oplossingen op Microsoft-platforms.
 
De organisatie heeft verschillende Microsoft “awards” ontvangen, waaronder vijf persoonlijke titels voor Most Valuable Professional (MVP). Vijf medewerkers kregen deze bijzondere onderscheiding voor hun uitzonderlijke technische expertise en het vermogen om kennis te delen met anderen in de online gemeenschap van Microsoft.

In totaal 400 medewerkers in Scandinavië

In totaal heeft Broad Horizon nu 400 medewerkers in Scandinavië. Deze zijn werkzaam bij het Finse Sulava en Delegate, en het Deense Projectum. Jean-Yves Charlier, CEO van Broad Horizon: "Deze overname sluit perfect aan bij de doelstelling van Broad Horizon om een toonaangevende specialist in Microsoft-technologieën in Noord-Europa te zijn. Nu Sulava toetreedt tot de Broad Horizon-familie, breiden we onze capaciteiten in de Scandinavische regio verder uit. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met de CEO Aki Antman en zijn team. We voelen ons bevoorrecht dat de 110 Sulava-professionals onderdeel worden van onze talentvolle Broad Horizon community.”
 
Aki Antman, medeoprichter en Group CEO van Sulava, over de acquisitie door Broad Horizon: "Sinds onze oprichting in 2010 zijn we cloudpartner van Microsoft in Finland en we hebben in de afgelopen tien jaar een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, met bijvoorbeeld recentelijk onze uitbreiding naar het Midden Oosten (VAE). Nu zetten we een enorme stap voorwaarts door onderdeel te worden van Broad Horizon en zo nauw verbonden te zijn met andere Broad Horizon-bedrijven in Scandinavië en heel Europa. We zullen elkaar over de hele linie aanvullen. Het is een boeiende tijd voor ons allemaal".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!