Mark Olij wordt Channel Business Manager Palo Alto Networks

Mark Olij

03-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Mark Olij wordt Channel Business Manager Palo Alto Networks

Mark Olij wordt Channel Business Manager bij security leverancier Palo Alto Networks. Hij werkte eerder onder andere bij Outpost24 en Arrow Nederland.

Olij meldt op LinkedIn: "Ik ben blij te kunnen delen dat ik een nieuwe functie start als Channel Business Manager bij Palo Alto Networks voor Nederland! Het is mij een eer en een voorrecht om in deze nieuwe rol te beginnen en enkele van de beste mensen en partners op het gebied van cyberbeveiliging te dienen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega's van Palo Alto Networks onze fantastische groei via ons kanaal in Nederland voort te zetten.

Onze missie is om onze partners te helpen hun klanten en organisaties te beschermen tegen succesvolle cyberaanvallen, waardoor elke dag veiliger en veiliger wordt dan de vorige.

Mijn persoonlijke dank gaat uit naar Mark van Leeuwen , Diederick Beels , Pernille Berg en Rijk Giebel voor hun vertrouwen en steun. Een speciale dank aan mijn teamgenoot Robin Abbenes voor een warm welkom...we gaan rocken!!

Terug naar nieuws overzicht
Security