NTT DATA neemt Business Services and Technologies over

05-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NTT DATA neemt Business Services and Technologies over

NTT DATA Business Solutions AG neemt Business Services & Technologies OOD over, een van de toonaangevende SAP-serviceproviders in Bulgarije, om zijn Global Managed Services-mogelijkheden verder uit te breiden.

Business Services & Technologies OOD is al enkele jaren externe partner van NTT DATA Business Solutions en biedt een hoog niveau van kwaliteit en flexibiliteit in hun levering. Met de nieuwe locatie in Bulgarije zal NTT DATA Business Solutions zes wereldwijde Managed Service Centers hebben en actief zijn in 31 landen over de hele wereld.

Business Services & Technologies, met het hoofdkantoor in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, is opgericht in 2012 en is gespecialiseerd in het begeleiden van digitale transformatieprocessen door SAP via business- en implementatieconsultancy en beheerde services voor SAP-oplossingen zoals Ariba, S/4HANA en SuccessFactors. Het uitgebreide Managed Services-portfolio omvat Managed Cloud Services, Software Development en Application Management Services voor klanten uit verschillende sectoren, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de bouw en de auto-industrie.

“De Europese markten vereisen in Europa gevestigde stutcentra en levering op locatie. Met deze overname breiden we ons aanbod van shoring in de Europese Unie uit”, aldus Norbert Rotter, CEO van NTT DATA Business Solutions AG.

Terug naar nieuws overzicht