Antoon Berg versterkt Liquidware als partner manager BeNeLux

Antoon Berg

09-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Antoon Berg versterkt Liquidware als partner manager BeNeLux

Antoon Berg (foto) is door Liquidware benoemd tot partner manager BeNeLux. Berg nam de afgelopen 5 maanden tijdens de afwezigheid van een collega de werkzaamheden waar. Hij treedt per 1 april officieel in dienst bij Liquidware als Partner Manager.

Berg is geen onbekende in het channelecosysteem. Zo heeft hij de afgelopen 2 jaar consulting en management rollen ingevuld bij onder andere Awingu. Daarvoor heeft Antoon zo’n 8 jaar bij Citrix werkzaam geweest in de rol van Partner manager en daarvoor als Sales Manager bij Centric.

In de rol van partner manager bij Liquidware is Antoon Berg verantwoordelijk voor uitbreiden en managen van de partner ecosysteem van Liquidware binnen de BNL market. In de afgelopen vijf jaar is het bedrijf verschillende strategic partnership aangegaan met verschillende organisaties. Het bedrijf verstevigde hiermee zijn voetprint in onder meer de zorg en overheid, maar ook binnen de MSP's. “Een van onze MSP partners heeft zo, als onderdeel van haar Modern Workplace offering, Liquidware ProfileUnity als een standaard bouwsteen. Hiermee worden momenteel meer dan 15.000 werkplekken beheerd in Nederland.” Aldus Morteza Esteki Vice President Sales bij Liquidware. “Partners zijn een essentieel onderdeel van onze businessmodel en een extensie van onze slagkracht. Met komst van Antoon gaan we verder investeren in de bestaande en nieuwe partnerships”

Terug naar nieuws overzicht