Wouter Hoeffnagel - 12 april 2022

CrowdStrike en Mandiant gaan strategisch partnership aan

CrowdStrike en Mandiant gaan strategisch partnership aan image

CrowdStrike, gespecialiseerd in cloudsecurity, en cyberbeveiligingsbedrijf Mandiant gaan een strategisch partnership aan. De bedrijven bundelen hun krachten om gezamenlijke klanten te helpen bij het verdedigen tegen en onderzoeken en herstellen van geavanceerdere cybersecuritydreigingen. Als onderdeel van de samenwerking maakt Mandiant gebruik van het CrowdStrike Falcon-platform en -abonnement voor zijn incident response (IR)-diensten en proactieve adviesopdrachten voor gezamenlijke klanten. Daarnaast is het de intentie dat later dit jaar support wordt geboden binnen het Mandiant Managed Defense-aanbod aan bedrijven die gebruik maken van het Falcon-platform.

Als twee partijen in de cyberbeveiligingsindustrie delen CrowdStrike en Mandiant dezelfde missie: het tegenhouden van cyberaanvallen en de klantbehoeften altijd vooropstellen. Beide bedrijven werken volgens het principe dat een combinatie van geavanceerde producten en elite cyberbeveiligingsdeskundigen noodzakelijk is om je als organisatie te kunnen verdedigen tegen hardnekkige cyberaanvallers. Daarom kiezen CrowdStrike en Mandiant voor een open en gezamenlijke aanpak met partners en technologieën van hoge kwaliteit om organisaties de beste bescherming te bieden.

'Dreigingslandschap vraagt om gezamenlijke aanpak'

George Kurtz, medeoprichter en CEO van CrowdStrike over de samenwerking: "Het complexe dreigingslandschap van vandaag vraagt om een gezamenlijke aanpak. Dat is dan ook precies wat dit partnership inhoudt: het samenbrengen van toonaangevende technologieën en teams om de sterkste verdediging voor klanten te bouwen. CrowdStrike heeft in de loop der jaren vaak met Mandiant samengewerkt. Er is wederzijds respect voor de expertise die we beiden inbrengen in de strijd tegen cyberdreigingen. We zijn heel trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om mensen, processen en procedures op een zo effectief mogelijke manier in te zetten om moderne organisaties te beveiligen."

Kevin Mandia, CEO van Mandiant: "CrowdStrike en Mandiant hebben reputaties ontwikkeld als go-to cyberbeveiligingsmiddelen voor entiteiten in de publieke en private sector over de hele wereld. Ons partnership versterkt de cyberverdediging in een tijd waarin cyberaanvallen een uitdaging zijn waar organisaties over de hele wereld dagelijks mee te maken hebben.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!