Witold Kepinski - 12 april 2022

Start Institute of Computer Science, Artificial Intelligence and Technology

Start Institute of Computer Science, Artificial Intelligence and Technology image

Het Institute of Computer Science, Artificial Intelligence and Technology (INSAIT) is van start gegaan bij de Sofia Universitty in samenwerking met Swiss Federal Institute of Technology (ETH Zurich) en de Lausanne Polytechnic University (École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL). 

Het project heeft tot doel wereldberoemde academici op het gebied van informatica en kunstmatige intelligentie aan te trekken, technologieleiders en onderzoekers van topniveau te creëren en de ontwikkeling van succesvolle startups en ondernemers te bevorderen.

“INSAIT's missie is om de wereld te transformeren door excellentie in wetenschap, onderzoek en onderwijs. Bij INSAIT geloven we dat een meeslepende en inspirerende omgeving, die menselijke creativiteit, door nieuwsgierigheid gedreven verkenning en vrijheid van denken aanmoedigt, van het grootste belang is voor het vormgeven van de echte leiders van morgen, die verbluffende technologieën uitvinden die de wereld veranderen en de menselijke verbeeldingskracht vastleggen”, aldus Prof. Martin Vechev Voorzitter van de INSAIT Raad van Toezicht.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!