Witold Kepinski - 14 april 2022

Antoni van Leeuwenhoek/NKI krijgt nieuwe backup systeem van i3 groep

Antoni van Leeuwenhoek/NKI krijgt nieuwe backup systeem van i3 groep image

Het Antoni van Leeuwenhoek/ NKI de meervoudige uitvraag voor de vervanging van het huidige backup-systeem definitief gegund aan i³ groep uit ’s-Hertoghenbosch. Na een gedegen vooronderzoek is de totaaloplossing van Veritas op basis van de Flex en Access Appliance voor het Antoni van Leeuwenhoek op alle fronten het beste gebleken.

De belangrijkste (technische) argumenten voor deze keuze zijn:

1) De bescherming tegen malware/ransomware; ransomware kan worden opgespoord, opgeruimd en het is voor ransomware onmogelijk om gemaakte backups te wijzigen/verwijderen, gebaseerd op het “No Trust” principe en het NIST model.
2) De meeste brede ondersteuning in de markt van alle applicaties die veiliggesteld moeten worden.
3) Oplossing waarbij de hardware en software volledig geïntegreerd zijn: hyperconverged oplossing
4) Schaalbaarheid van de oplossing en volledige integratie met alle grote cloud- providers

Simon Janssen, Projectmanager bij het Antoni van Leeuwenhoek/NKI: “i³ groep heeft zich gedurende dit traject bewezen als een échte klantgerichte partner die met ons heeft meegedacht in alle transparantie en openheid. Ik kijk uit naar een duurzame samenwerking”.
Met de opgebouwde ervaring, kennis en focus in de gezondheidszorg in de afgelopen 20 jaar is i³ groep voor Antoni van Leeuwenhoek/NKI een geschikte ICT-leverancier, voor zowel hard-, software en alle bijbehorende diensten voor nu en in de toekomst.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!