Zyxel biedt nieuwe switch voor kleine bedrijven

Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux

17-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Zyxel biedt nieuwe switch voor kleine bedrijven

Zyxel Networks, leverancier van veilige en cloud-gebaeerde netwerkoplossingen, introduceert de compacte en betaalbare cloud-gebaseerde GS1915-serie 8-poorts PoE en Non-PoE-switches. Deze nieuwste toevoeging aan het Nebula-ecosysteem is een zeer toegankelijke entree tot cloud-managed networking, bij uitstek geschikt voor kleine bedrijven. Het biedt voordelen als verbeterde netwerkconnectiviteit, beveiliging en naadloos multi-device beheer in via de Nebula mobiele app.

De moeiteloze implementatie en het gebruiksgemak van de GS1915-serie switches maken ze ideaal voor kleinere bedrijven en thuisgebruikers, die hun netwerkprestaties willen verbeteren zonder daarvoor een toegewijd IT-team nodig te hebben.

Startups, kleine bedrijven en thuisgebruikers kunnen veel voordeel halen uit de nieuwe 'Just Connect'-oplossingen van Zyxel Networks. De GS1915 is ontwikkeld met de klant in gedachten en biedt een eenvoudig en snel installatieproces met veel gebruiksgemak via de Nebula mobiele app. Deze nieuwe toevoeging aan het Nebula-ecosysteem stelt gebruikers in staat via een app overal en altijd nieuwe apparaten aan het platform te koppelen, de netwerkstatus controleren, hun netwerk op afstand beheren en ongeautoriseerde clients te blokkeren.

De GS1915-serie is een zeer effectieve, voordelige optie voor gebruikers, die compatibel is met het volledige scala aan krachtige producten met Nebula-ondersteuning. Dit biedt een uniforme en ongecompliceerde netwerkervaring met toegang tot real-time netwerkinformatie, en centraal op afstand te beheren switches, draadloze access points, security-firewalls en 5G/LTE mobiele routers.

Peter van der Putten (foto), Head of Channel van Zyxel Benelux merkt op: "Snelle, stabiele en veilige verbindingen zouden niet uitsluitend toegankelijk moeten zijn voor grote organisaties met hoge budgetten en toegewijde IT-teams. De uitbreiding van ons switch- en Nebula-portfolio toont onze betrokkenheid bij kleinere bedrijven en prosumers. Met deze producten kunnen zij hun netwerken schalen en de overstap naar de cloud maken wanneer zij daar klaar voor zijn, zonder de noodzaak om hardware te vervangen. Door deze stress weg te nemen en netwerkconnectiviteit eenvoudiger te maken, kunnen ze meer tijd besteden aan wat ze nodig hebben en het beste doen: het runnen van hun bedrijf,"

Het nieuwe PoE-model GS1915-8EP wordt geleverd met volledig 8-poorts PoE+ en ondersteunt een vermogen van 60 W. Dat is ideaal voor het opzetten van meerdere AP's en camera's binnen woningen en kleine bedrijven. Met de Nebula App is het eenvoudig om een beveiligingscamera te beheren of te resetten door de stroom uit te schakelen, zelfs als je weg bent.

De intuïtieve LED-indicatoren op de voorpanelen van de GS1915-serie switches maken het voor gebruikers eenvoudig om de status van de switch te controleren. De switches hebben geen ventilator en werken geruisloos, zodat ze perfect passen in elke werkomgeving zonder storende geluiden.

Zyxel Networks heeft ook de opkomende introductie aangekondigd van een 10G fiber switch, XS1930-12F. Deze nieuwste toevoeging aan het switch- en Nebula-portfolio zal klanten nog meer flexibiliteit bieden bij hun groeiplannen, cloud-transities en het ondersteunen van de hybride werkwereld.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware