Microsoft Nederland heeft nieuwe directieleden

Anna van den Breemer

Microsoft Nederland heeft nieuwe directieleden

Wibbe Spekking

Microsoft Nederland heeft nieuwe directieleden

Edith Bevers

15-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft Nederland heeft nieuwe directieleden

Microsoft Nederland stelt Anna van den Breemer aan als nieuwe Directeur Publieke Sector. Tegelijkertijd start Wibe Spekking in zijn nieuwe functie als CFO bij Microsoft Nederland. Ook treedt Edith Bevers aan als nieuwe Enterprise Commercial (EC) Lead. Allen zullen tevens deel uitmaken van het Senior Leadership Team van Microsoft Nederland.

Anna van den Breemer is op 1 april gestart als Directeur Publieke Sector Vanaf 2015 is van den Breemer werkzaam bij Microsoft, de laatste jaren was Anna verantwoordelijkheid voor de Overheidssector.

In haar nieuwe rol als Directeur Publieke Sector is van den Breemer verantwoordelijk voor de marktsegmenten: centrale overheid, de gemeenten, gezondheidszorg en educatie. In deze functie werkt van den Breemer samen met de publieke sector aan de verdere digitalisering van de Nederlandse samenleving.

In samenwerking met de Publieke sectoren door middel van het ontwikkelen van partnerships zet zij zich in voor een toekomstbestendige ICT-arbeidsmarkt en de succesvolle digitale transformatie van Nederland. ‘’Ik ga me inzetten voor alle marktsegmenten in de Publieke Sector en hen helpen kansen te benutten door middel van digitalisering, waar veiligheid en privacy voorop staan’’, zegt Anna van den Breemer.

Wibe Spekking is op 1 april gestart als nieuwe CFO van Microsoft Nederland en is hij verantwoordelijk voor het leiden van het financeteam en het stimuleren van verdere groei in de markt.

Spekking werkt sinds 1999 bij Microsoft in diverse financiële functies in onder meer Europa en Amerika. Hij werkte tot 2014 als Finance Director, WW Sales and Marketing in Redmond. Spekking studeerde Business Management aan de Universiteit van Amsterdam.

Edith Bevers startte op 1 april als Directeur Grootzakelijke Markt bij Microsoft Nederland. Bevers heeft een brede achtergrond in sales en sales management en vervulde rollen in diverse industrieën, waarbij zij zich richtte op een breed scala aan klantoplossingen, zoals technologie, ERP en andere bedrijfsapplicaties.

Ze heeft een bewezen reputatie in het groeien van talent binnen organisaties en heeft teamwork, diversiteit en inclusiviteit hoog op haar agenda staan zo meldt de tech gigant. ‘Microsoft heeft alles wat nodig is vanuit het oogpunt van mensen, oplossingen en diensten, om onze klanten te begeleiden naar Digital Excellence. Ik kijk er naar uit om onze klanten te ondersteunen bij het transformeren van hun business en cultuur, met de missie van Microsoft – to empower every person and every organisation on the planet to achieve more – als belangrijkste drijfveer, ’ aldus Edith Bevers.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud