Kyndryl biedt Cyber Incident Recovery met Dell Technologies

18-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kyndryl biedt Cyber Incident Recovery met Dell Technologies

Kyndryl, aanbieder van IT-infrastructuurdiensten, heeft een uitbreiding aangekondigd van zijn wereldwijde alliantie met Dell Technologies, gericht op het helpen van klanten bij het gebruik van gegevensoptimalisatie, infrastructuurbeheerservices en een veerkrachtoplossing om hun kritieke bedrijfsmiddelen te beschermen.

Kyndryl biedt met name Cyber Incident Recovery met Dell Technologies om de cyberweerbaarheid te vergroten voor klanten die gebruikmaken van de krachtige opslag-, servers- en gegevensbeschermingssystemen van Dell. Deze oplossing is ontworpen om kritieke datasets te beveiligen en een geverifieerd proces te bieden om gegevens terug in het bedrijf te herstellen.

De aanpak maakt gebruik van een "air-gapped" datakluis van Dell, waarbij één exemplaar van de gegevens offline is en niet toegankelijk is, om klanten te helpen de integriteit en beschikbaarheid van datasets te waarborgen in het geval van een cyberincident.

Dell heeft Kyndryl onlangs verhoogd tot Titanium Black Global Partner-status in het Dell Technologies Partner Program. Deze status is een erkenning voor de meest strategische partners van Dell: de partners die het best zijn toegerust voor de datacentrische, multicloudwereld van vandaag en die hun klanten ondersteunen bij hun digitale transformatietraject. De benoeming en deze samenwerking zullen klanten in staat stellen hun digitale innovatie en bedrijfstransformatie te verbeteren, aldus Kyndryl en Dell.

Terug naar nieuws overzicht
Security