ThreatLocker haalt honderd miljoen dollar op

20-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ThreatLocker haalt honderd miljoen dollar op

ThreatLocker, speler op het gebied van cyberbeveiliging die een Zero Trust-eindpuntbeveiligingsoplossing biedt, heeft aangekondigd dat het 100 miljoen dollar aan Series C-financiering heeft opgehaald onder leiding van het wereldwijde groeikapitaalbedrijf General Atlantic, met deelname van bestaande investeerders Elephant VC en Arthur Ventures.

Met de nieuwe investering zal ThreatLocker zich richten op het versnellen van productinnovatie om de kracht van Zero Trust-beveiliging naar meer organisaties te brengen, toptalent aan te nemen en de wereldwijde expansie van het bedrijf te versnellen.

ThreatLocker biedt organisaties de mogelijkheid om hun IT-activiteiten te beschermen met een effectieve Zero Trust-benadering van cyberbeveiliging. De productsuite biedt server- en eindpuntbeveiliging op bedrijfsniveau door niet-vertrouwde software, waaronder ransomware, scripts en bibliotheken, en exploits van bekende en onbekende applicatiekwetsbaarheden te blokkeren via Default Deny Application Control, Ringfencing, Storage Control, Privileged Access Management en Network Access Control oplossingen. ThreatLocker is van mening dat zijn klanten volledige controle over hun netwerk en apparaten moeten hebben en niet bang moeten zijn voor de volgende cyberaanval. Met een krachtige suite met beveiligingstools die is ontworpen om organisaties in staat te stellen eenvoudig en direct te bepalen welke applicaties precies op hun endpoints worden uitgevoerd,

ThreatLocker CEO Danny Jenkins merkte op: "ThreatLocker heeft de afgelopen jaren een enorme impact gehad in de branche door de aanpak van de minste privileges vooruit te helpen. We zijn van mening dat deze nieuwe kapitaalinjectie ons in staat zal stellen ons product te verbeteren en de aanwezigheid van ThreatLocker op de markt te vergroten. We zijn erg verheugd om samen te werken met General Atlantic en kijken ernaar uit om gebruik te maken van de diepgaande ervaring van het team bij het op de markt brengen van producten en het opschalen van technologisch ontwrichtende bedrijven.”

Terug naar nieuws overzicht
Security