Witold Kepinski - 20 april 2022

Bart de Muynck start als Chief Industry Officer bij project44

Bart de Muynck start als Chief Industry Officer bij project44 image

project44, een supply chain visibility platform, heeft Bart De Muynck aangesteld als Chief Industry Officer. De Muynck gaat zich inzetten om de samenwerking en betrokkenheid met de industrie en klanten van project44 nog verder te ontwikkelen. Daarnaast gaat hij op basis van zijn expertise en marktinzicht, de product- en dienststrategieën van project44 versterken.

"Een van de grootste kwaliteiten van ons team is domeinexpertise", zegt Jett McCandless, oprichter en CEO van project44. "Bart werkt al meer dan twintig jaar in de supply chain-industrie en kan inzichten bieden die heel waardevol zijn bij het verder uitbouwen van project44’s oplossingen op wereldwijde markten. We bewonderen Bart's werk al jaren; hij is een van de belangrijkste voorstanders van technologische vooruitgang in supply chain management, waardoor hij een perfecte match is met project44."

De Muynck start bij project44 nadat hij de laatste acht jaar als vice-president en analist bij onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft gewerkt. Bij Gartner hield hij zich bezig met leveringsprocessen, transportplanning, analytics, yard management en fleet telematics gerelateerd onderzoek. Voor zijn aanstelling bij Gartner werkte De Muynck twintig jaar in supply chain, logistiek en technologie in Noord-Amerika en Europa, bij bedrijven als PepsiCo, Elemica, Penske en GE.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!