TD SYNNEX vernieuwt Solutions Factoryfunctionaliteit.

21-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

TD SYNNEX vernieuwt Solutions Factoryfunctionaliteit.

TD SYNNEX maakt een nieuwe Click-to-Run beheerde virtuele-desktopoplossing beschikbaar voor bedrijven die externe desktopfunctionaliteit willen bieden. De oplossing gebruikt een AVD-omgeving (Azure Virtual Desktop) die in Microsoft Azure wordt gehost. Gebruikers hebben hiermee vanuit elke locatie en vanaf elk apparaat toegang tot hun desktops en apps.

“Bedrijven beschikken vaak niet over de tijd en middelen die nodig zijn om een volledige ICT-infrastructuur te bouwen en te implementeren voor nieuwe externe medewerkers. Met een virtuele desktopoplossing krijgen ze de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie die ze nodig hebben”, vertelt Peter Zonneveld, vice-president Global Solutions Aggregation, TD SYNNEX. “De toevoeging van nieuwe beheerde functies aan Azure Virtual Desktop vermindert de insteltijd. Klanten krijgen de beschikking over gebruiksvriendelijke services waarmee ze overal ter wereld toegang krijgen tot hun zakelijke apps en infrastructuur.”

Levering, configuratie en implementatie vereenvoudigen

De beheerde Azure Virtual Desktop van TD SYNNEX vereenvoudigt de levering, configuratie en implementatie van een cloudgebaseerde virtuele desktop, met specifieke support om in de behoeften van de klant voor extern werken te voorzien. Het nieuwe aanbod biedt twee opties voor implementatie:

Een standalone versie die snel kan worden geïmplementeerd. Deze versie is gericht op partners die al beheerde diensten bieden en een snel in te stellen AVD-omgeving nodig hebben. Partners kunnen de omvang en het bereik van de gewenste AVD-omgeving makkelijk aanpassen en de oplossing binnen 30 minuten implementeren.

Een beheerde versie. Deze biedt dezelfde snelle instelling van de AVD-omgeving als de standalone versie, plus uitgebreide 24x7 support en beheer via e-mail, telefoon en chat; prestatiemonitoring en back-up voor herstel van support om omgevingen efficiënt en automatisch te beheren en de benodigde back-ups van terugkerende taken te identificeren en uit te voeren in AVD; en white-label serviceopties waaronder services voor implementatie, introductie, resourcemonitoring, probleemoplossing en patchbeheer.

'Essentieel voor de productiviteit'

“Het is voor TD SYNNEX duidelijk dat beveiligde, cloudgebaseerde virtuele desktopoplossingen essentieel zijn om de productiviteit van klanten optimaal te houden en risico's tot het minimum te beperken. Door services aan deze oplossingen toe te voegen, helpen we partners hun producten effectiever, sneller en zelfs winstgevender op de markt te brengen”, aldus Stephen Ennis, vice-president Services and Advanced Solutions, Europa, Tech Data, een TD SYNNEX company. “Het Azure Virtual Desktop Click-to-Run™-aanbod biedt een volledig beheerde oplossing die snel kan worden ingesteld en geschaald in virtuele infrastructuren. De oplossing levert nieuwe omzetmogelijkheden op en is een waardevolle aanvulling op de portfolio.”

Voor de levering en implementatie van deze en andere vooraf geconfigureerde Click-to-Run-oplossingen kunnen klanten terecht in het StreamOne-platform. De oplossingen zijn wereldwijd beschikbaar.

Meer informatie over deze oplossing is beschikbaar plaatselijke TD SYNNEX Microsoft salesteams.

Terug naar nieuws overzicht
Security