Dell Technologies ziet volop groeikansen met business partners

Kees van Luijk, Dell Technologies

27-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies ziet volop groeikansen met business partners

Dell Technologies ziet veel groeikansen met business partners, in het bijzonder met data storage. Dit zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies. Hierbij krijgen ze ondersteuning vanuit het vernieuwde partner programma van Dell Technologies.

Het gaat goed met Dell Technologies, aldus Van Luijk. Het bedrijf groeit sterk op alle fronten met zijn partners zoals met pc’s, servers, storage, hyperconverged en datacenter toepassingen. “Ondanks het tekort aan componenten weet Dell Technologies zijn klanten te voorzien van moderne pc’s en andere toepassingen”, aldus Van Luijk.

Het bedrijf heeft incentives en kortingen binnen zijn nieuwe partner programma voor 2022 nog aantrekkelijker gemaakt. “Dell Technologies heeft een geherstructureerd stimuleringsprogramma geïntroduceerd dat ook bekend staat als ‘One Dell’. Zo kunnen verschillende partners eenvoudiger zakendoen met Dell Technologies”, aldus Van Luijk.

Data Storage

Inmiddels verkoopt Dell Technologies in Nederland een aanzienlijk gedeelte van zijn business indirect via partners, aldus Van Luijk. “Ik ben tevreden, maar er kan veel meer worden verkocht, in het bijzonder data storage toepassingen zoals de Unity en PowerStore lijn”.

Dell Technologies biedt onder andere de Dell Unity XT all-flash en hybride opslagarrays. De Unity XT is ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebouwd om de multi-cloud reis te vereenvoudigen.

De Dell PowerStore is ontworpen om een continue beschikbaarheid (99,9999%) te garanderen. Hierdoor kunnen organisaties hun besluitvorming, toegang tot gegevens en applicatieprestaties versnellen.

Van Luijk: “Dell Technologies ondersteunt zijn partners om meer van deze data storage toepassingen te verkopen, onder andere met incentives, kortingen en een inruilprogramma. De markt vraagt om moderne data storage toepassingen en daar spelen we samen met de partners op in.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters