VMware nodigt partners uit voor EMPOWER Online 2022

28-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

VMware nodigt partners uit voor EMPOWER Online 2022
(17-05-2022)

Het jaarlijkse showcase-event voor partners van VMware in Europa, EMPOWER Online, vindt bijna weer plaats. Van 17 tot 19 mei kunnen partners zich onderdompelen in hetzelfde interne trainingsprogramma dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de sales- en technische teams van VMware. EMPOWER Online 2022 geeft VMware-partners in technische, sales-, marketing- en customer success-functies informatie over belangrijke opkomende technologieën en brengt ze op de hoogte van onze nieuwste producten, diensten en innovaties.

EMPOWER biedt de mogelijkheid om alles te weten te komen over de belangrijkste oplossingsgebieden van VMware en te ontdekken hoe deze organisaties kunnen helpen concurrerend en relevant te blijven. De oplossingsgebieden die aan bod komen zijn:

  • Modern Apps: Bouw nieuwe cloud-native apps, moderniseer bestaande apps en beheer een infrastructuur die ze allemaal, ongeacht het type cloud, kan gebruiken.
  • Multi-cloud: Profiteer eenvoudig van de innovatie en vrijheid van elke cloud.
  • Anywhere Workspace: Zorg ervoor dat elke werknemer overal en altijd veilig kan werken en een naadloze gebruikerservaring heeft.
  • Beveiliging: Gebruik uw infrastructuur voor elke app, elke cloud en elk apparaat met ingebouwde beveiliging in elke laag.
  • Networking: Versnel modern app-activiteiten met network- en beveiligingsvirtualisatie voor WAN, datacenter en cloud.

Er zijn verschillende redenen waarom VMware-partners dit event niet moeten willen missen. Ze kunnen:

  1. Vaardigheden verbeteren, dankzij een breed scala aan educatieve sessies – Leer van technische VMware-experts, thought leaders en partnermarketingspecialisten over hoe u technische oplossingen positioneert, implementeert en uitbreidt.
  2. Klanten helpen bij het bouwen van een veilige multi-cloudomgeving – Neem deel aan onze hands-on labs en demo’s om meer inzicht te krijgen in opkomende technologieën binnen onze belangrijkste oplossingsgebieden (zie hierboven).
  3. Workshops en breakouts van experts bijwonen – Woon verschillende workshops en breakouts voor professionele services bij op dag 3 van het event. Bekijk de live sessies voor zeer technische deep dives in VMware-oplossingen.

Nederlandse partners die willen deelnemen aan EMPOWER Online 2022, zijn van harte uitgenodigd om zich hiervoor te registereren. Registreren kan snel en eenvoudig via deze site.

Terug naar nieuws overzicht