Exertis Pro AV en Lenovo gaan partnership aan

28-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Exertis Pro AV en Lenovo gaan partnership aan

Exertis Pro AV verzorgt vanaf april 2022 de distributie van de smart-office collaboration producten van Lenovo. De ThinkSmart-oplossingen van Lenovo maken de vergaderingen in vergaderruimtes efficiënter. De oplossingen van Lenovo zijn voorzien van innovatieve technologie en worden gecombineerd met service op maat. De smart-office oplossingen zijn flexibel inzetbaar voor verschillende ondersteuningen zoals onder andere Microsoft Teams, Zoom en Google.

Op Europees niveau werken Exertis Pro AV en Lenovo al langer samen. De nieuwe samenwerking binnen de Benelux is een logische volgende stap. De smart collaboration oplossingen van Lenovo sluiten aan bij de vraag van de resellers die Exertis Pro AV bedient.

Toegevoegde waarde

Lenovo kiest mede voor Exertis Pro AV vanwege de toegevoegde waarde die de distributeur kan leveren. Jessy de Bruijn, Channel Manager Smart Collaboration BeNeLux, zegt hierover: "Bij onze Smart Collaboration productlijn komt een bepaalde expertise kijken. Exertis heeft de audiovisuele kennis in huis die nodig is om Lenovo’s recente productlijn voor hybride werken snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. We kijken ernaar uit om samen met de professionals van Extertis hybride werken naar een hoger niveau te tillen."

Exertis Pro AV is verheugd over de samenwerking. ”Binnen ons portfolio is er ruimte voor een leverancier als Lenovo, omdat we zien dat de vraag uit de markt naar vergaderoplossingen toe blijft nemen. Lenovo levert betrouwbare oplossingen die zich al bewijzen in het overgrote deel van de bestaande MTR-rooms”, zegt Christ-Jan Beljaars, Sales & Marketing Director van Exertis Pro AV. “Daarnaast biedt Lenovo drie jaar lang gratis premier support aan, waardoor onze resellers met vertrouwen deze oplossingen kunnen aanbieden.”

Terug naar nieuws overzicht