Alibaba Cloud VMware Service vernieuwd

30-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Alibaba Cloud VMware Service vernieuwd

Alibaba Cloud en VMware vernieuwen Alibaba Cloud VMware Service. Met deze gezamenlijk ontwikkelde public cloud-dienst versnellen organisaties de transformatie van de enterprise cloud om digitale innovatie te ondersteunen tegen lagere kosten en met minder risico.

Alibaba Cloud VMware Service stelt organisaties in staat applicaties sneller te migreren en te moderniseren. Workloads kunnen naadloos en op grote schaal verplaatst worden tussen on-premises VMware-omgevingen en Alibaba Cloud. Alibaba Cloud VMware Service wordt beheerd door Alibaba Cloud, een divisie van de Alibaba Group gericht op digitale technologie en intelligentie.

Toegang tot volledige VMware Cloud-stack

De service biedt toegang tot de volledige VMware Cloud-stack, die op de infrastructuur van Alibaba Cloud draait. De combinatie vergroot de prestaties, beschikbaarheid, beveiliging en hoeveelheid workloads. Klanten maken zo gebruik van een consistent VMware Cloud-platform. Het ondersteunt vMotion-migratie van workloads naar Alibaba Cloud VMware Service, zonder dat hierbij onderbrekingen optreden.

“In de app-gedreven economie van vandaag stappen steeds meer organisaties over op een hybrid cloud-model om hun digitale transformatie te versnellen”, zegt Mark Lohmeyer, senior vice president en general manager bij de Cloud Infrastructure Business Group van VMware. “Alibaba Cloud VMware Service helpt klanten met het sneller moderniseren van applicaties, infrastructuur en operaties, met aantoonbare economische voordelen en veiligheid.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud