Techone neemt Fit4Telecom uit Amersfoort over

03-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Techone neemt Fit4Telecom uit Amersfoort over

Fit4Telecom is een Nederlandse B2B-aanbieder van telecommunicatie en internetoplossingen voor MKB-klanten in Nederland met een divers en groeiend klantportfolio. Het bedrijf is door de heer Zwanikken in 2010 opgericht.

Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn verheugd om Fit4Telecom te verwelkomen in de Techone-familie. Het spreekt voor zich dat dit onze positie in het midden van Nederland zal versterken. Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van telecommunicatie en internetoplossingen. Fit4Telecom vormt een mooie aanvulling op de snelgroeiende portefeuille van Techone.”

Michiel Zwanikken, oud-eigenaar, is enthousiast over de overname: “Ik geloof dat we verdere stappen kunnen nemen onder de vleugels van Techone. Bovendien zien we een match als het gaat om waarden en focus op het ontwikkelen van communicatiediensten voor het MKB. Tegelijkertijd treden we toe tot een groep bedrijven die ons toegang zal geven tot kennis en technologie, waardoor klanten beter geholpen kunnen worden.”

Fit4Telecom zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen de Techone groep, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van Fit4Telecom zal de dienstverlening hetzelfde blijven en krijgen zij ook toegang tot het breder productaanbod van Techone.
Tags

Terug naar nieuws overzicht