Refika Sarikcioglu aan de slag als sales manager bij Networking4all

Refika Sarikcioglu, sales manager bij Networking4all

04-05-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Refika Sarikcioglu aan de slag als sales manager bij Networking4all

Refika Sarikcioglu werkt sinds 1 mei als als sales manager bij Networking4all. Hiermee is het management team van de organisatie volledig ingevuld. Sarikcioglu neemt de werkzaamheden over van Erdem Coban, die sinds eerder dit jaar fungeert als algemeen directeur. Met Sarikcioglu heeft Networking4all enaar eigen zeggen en ervaren en enthousiaste sales manager in huis gehaald met een passie voor cybersecurity.

Sarikcioglu heeft verschillende IT sales & business development functies vervuld, in dienstverband en als zelfstandig ondernemer. Ze stelt ernaar uit te kijken om haar passie voor cybersecurity te koppelen aan haar eerder opgedane werkervaring. "Ik zie deze kans als dé manier om bij te dragen aan een veiligere wereld met een vooruitstrevend bedrijf als Networking4all in een snel evoluerende industrie met inspirerende collega's."

Algemeen directeur Erdem Coban stelt blij te zijn met de versterking van het MT. "Zij brengt veel persoonlijkheid, leidinggevende capaciteiten en kennis mee, die nodig zijn om de slag naar een holistische cybersecurity provider door te zetten. Ik kijk ernaar uit om samen met haar deze reis te maken."

Terug naar nieuws overzicht