Martijn Kregting - 04 mei 2022

Portland Europe biedt SaaS Management platform Augmentt

Portland Europe biedt SaaS Management platform Augmentt image

Portland Europe heeft een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten met Augmentt, een SaaS Management-platform voor MSP's. Met tools voor proactieve preventie tegen cyberaanvallen, een beter begrip van SaaS-gebruik en multi-tenant SaaS-beheer, claimt Augmentt MPS's in staat te stellen om morgen de nieuwe kampioenen van SaaS- en cloud-beheer te worden.

De vraag van MSP's naar SaaS-beveiliging en managementtools groeit volgens Augmentt wereldwijd. De organisatie stelt dan ook blij te zijn met de strategische partnership met Portland, aldus Derik Belair, medeoprichter en CEO van Augmentt. "Portland is een bewezen distributeur in de Benelux-markt met een sterke focus op MSP's. Deze samenwerking stelt ons niet alleen in staat aan de groeiende marktvraag te voldoen, maar zeker ook te versnellen.”

Pioniers in MSP-markt

“Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe Gavin en Derik MSP's, toen nog IT-dienstverleners, hielpen bij het creëren en opzetten van Managed Services met hun N-able RMM in de jaren 2000", vertelt George Van Brugge (foto), eigenaar en oprichter van Portland. "Ze waren toen pioniers van het eerste uur in de MSP-markt."

Het Augmentt-platform biedt volgens Van Brugge een antwoord op de huidige wildgroei van SaaS-applicaties, die met name door COVID versneld is. De kans op cybersecurity-lekken neemt alleen maar toe en MSP's moeten alle zeilen bijzetten. Een groot deel van het mkb gebruikt intussen SaaS-gebaseerde applicaties, meestal vanaf persoonlijke apparaten en in veel gevallen via onveilige netwerken, wat veiligheidslekken creëert. Augmentt is de 'next generation' Remote Management & Monitoring (RMM) voor SaaS. Ik geloof echt dat dit het begin is van een ware MSP (r)evolutie."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!