Bechtle biedt hyperscaler clouds als managed service

Bechtle biedt hyperscaler clouds als managed service

06-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bechtle biedt hyperscaler clouds als managed service

Bechtle breidt haar gevestigde multi-cloudportfolio uit met uniforme cloudbeheerservices voor hyperscale cloudplatforms Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud. Deze worden als managed service geleverd door Bechtle's eigen Service Factory en openen zo de deur naar tal van opties voor een snelle cloudgebaseerde IT-transformatie voor met name het MKB.

Met zijn operationele services voor AWS, Azure en Google Cloud biedt Bechtle een gedeeld, holistisch model dat de drie toonaangevende hyperscale cloudproviders omvat en niet alleen consultatie, configuratie en onboarding omvat, maar ook continue kosten- en governance-optimalisaties om consistent efficiënte operaties te garanderen over de hele levenscyclus van de cloudservices.

Multicloud als een service

De managed services kunnen voor één of alle drie de cloudaanbieders worden ingekocht als een gecombineerd multi-cloudmodel. Bestellingen en op verbruik gebaseerde facturering worden centraal afgehandeld via de Bechtle Clouds-marktplaats, terwijl gecertificeerde experts van de Bechtle Service Factory in Duitsland de service en ondersteuning beheren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud