Priority Software verstevigt ERP aanbod met Softsolutions

09-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Priority Software verstevigt ERP aanbod met Softsolutions

Priority Software, leverancier van oplossingen voor bedrijfsbeheer, kondigde de verbetering van zijn productaanbod aan met de overname van Softsolutions, een toonaangevende leverancier van Priority ERP-gebaseerde mobiele applicaties, webportals en een geavanceerd Warehouse Management System.

De koopovereenkomst met Softsolutions zal Priority's bedrijfsbeheeraanbod aan klanten in verschillende sectoren verbreden door een significante laag toe te voegen die de toegankelijkheid van ERP-services mogelijk maakt, gebruikmakend van geavanceerde webportals, mobiele app-generatoren en een vereenvoudigde gebruikersinterface, aldus Priotity Software.

Daarnaast zal Softsolutions klanten die meerdere magazijnen en complexe logistieke operaties beheren, voorzien van verbeterde WMS-mogelijkheden (magazijnbeheer).

Een van de oplossingen die Softsolutions biedt, is een geavanceerde portalgenerator waarmee klanten het ERP-systeem snel kunnen transformeren in een webgebaseerde gateway voor klanten en leveranciers.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP, Software
Software