Revalize benoemt Marc Maurer tot Managing Director EMEA

Marc Maurer

09-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Revalize benoemt Marc Maurer tot Managing Director EMEA

Revalize, wereldwijd leider in software voor inkomstenbeheer voor fabrikanten, hun distributeurs en hun bestekschrijvers, heeft vandaag aangekondigd dat Marc Maurer (45) zich bij de organisatie zal voegen als Managing Director voor EMEA. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle inkomsten-gerelateerde activiteiten, het leiden van het EMEA-team en het stimuleren van de algemene cultuur en productiviteit.

Revalize groeit in een versneld tempo, en ondersteunt een wereldwijde markt van meer dan 15.000 klanten wereldwijd. Met het uitgebreide aanbod en bereik wil Revalize haar marktpositie versterken als de wereldwijde leider in Design, PLM en CPQ oplossingen voor fabrikanten, en de enige wereldwijde, at-scale leverancier van manufacturing softwareoplossingen.

"Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Revalize team", zegt Marc Maurer. "Het bedrijf heeft zich al bewezen als het belangrijkste inkomstenplatform voor duizenden organisaties over de hele wereld. Bovendien heeft Revalize zijn portfolio in Europa aanzienlijk uitgebreid en versterkt door middel van verschillende grote overnames die voortbouwen op onze capaciteiten om de uitdagingen aan te gaan waarmee onze klanten worden geconfronteerd. De snelle opkomst van digitalisering bij fabrikanten maakt dit een spannende tijd in onze industrie, en ik kijk ernaar uit om het EMEA-team naar verdere groei te leiden en onze klanten naar succes."

Maurer heeft een sterke technologische achtergrond en ervaring met het implementeren van software best practices om de activiteiten van in Europa gevestigde softwarebedrijven te professionaliseren, zodat zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Zijn benoeming breidt de mogelijkheden van Revalize verder uit om end-to-end, idea-to-cash workflows te ondersteunen en versterkt de operationele aanwezigheid van het merk in Europa op een kritiek moment voor het bedrijf.

"Europa is nu goed voor bijna de helft van onze wereldwijde activiteiten en met de benoeming van Marc als onze Managing Director EMEA willen we onze positie verder versterken", zegt Jim Contardi, CEO van Revalize. "Dankzij zijn leiderschapscapaciteiten en uitgebreide ervaring in enterprise software is Marc de juiste persoon om ons merk naar het volgende niveau te brengen en ons een nog betere partner te maken voor onze Europese klanten."

In zijn vorige rol als Portfolio Manager voor Constellation Software Inc. verwierf, integreerde en leidde Maurer verschillende zeer gespecialiseerde B2B softwarebedrijven in de DACH-regio. Voordat hij bij Constellation aan de slag ging, bekleedde hij leidinggevende verkoopfuncties bij SAP, SAS Institute en Nokia. Marc is gepromoveerd aan de Universiteit van Zürich en houdt van wandelen in de Zwitserse bergen.

Terug naar nieuws overzicht
Software