Rukmini Sivaraman versterkt Nutanix als CFO

Rukmini Sivaraman

12-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Rukmini Sivaraman versterkt Nutanix als CFO

Rukmini Sivaraman is per 1 mei 2022 de nieuwe Chief Financial Officer bij Nutanix, leider in hybride multicloud computing. Sivaraman volgt Duston Williams op.

Sivaraman is al langer bij Nutanix actief als Senior Vice President of Financial Planning & Analysis; ze ging in 2017 bij Nutanix aan de slag. In deze rol was Sivaraman verantwoordelijk voor financiële en strategische planning, budgettering, kapitaalallocatie en bedrijfsanalyses en -inzichten. Zij bekleedde verschillende functies die belangrijk zijn geweest voor de groei en transformatie van het bedrijf, waaronder Chief People Officer en daarvoor Senior Vice President of People and Business Operations. Ook speelde ze een leidende rol in de transactie waarbij Nutanix in september 2020 een investering van 750 miljoen dollar ontving van Bain Capital.

Financiële positie versterken

Rajiv Ramaswami, President en CEO van Nutanix: "Rukmini's overtuigende financiële, strategische, operationele, human capital en engineering expertise is een waardevolle aanwinst bij het waarmaken van onze groei en winstgevendheid op lange termijn. Haar benoeming laat ook zien dat we bij Nutanix heel wat talent in huis hebben. We kijken ernaar uit om de vruchten te plukken van Rukmini’s expertise en inzichten, en zo verder te bouwen aan onze sterke financiële positie en waarde te creëren voor onze aandeelhouders."

"Ik ben vereerd en enthousiast om de CFO-rol op me te nemen tijdens deze belangrijke periode bij Nutanix," zegt Sivaraman. "Ik kijk ernaar uit om nauw te blijven samenwerken met Rajiv en het leiderschapsteam bij het uitvoeren van onze financiële doelstellingen, het verbeteren van de aandeelhouderswaarde en het positioneren van de onderneming voor succes op de lange termijn. Ik kijk ook uit naar de verdere samenwerking met onze investeerders en analisten."

Voor ze bij Nutanix aan de slag ging, werkte Sivaraman acht jaar als investment banker bij Goldman Sachs in New York. Ze heeft een MBA van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University, en een MS in Electrical Engineering van de University of Michigan in Ann Arbor.

Terug naar nieuws overzicht