Accenture en SAP bieden cloud aanbod met as a service model

12-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Accenture en SAP bieden cloud aanbod met as a service model

Accenture en SAP introduceren een nieuw gezamenlijk aanbod om grote ondernemingen te helpen de overstap naar de cloud te maken en continue innovatie te leveren. Het nieuwe gezamenlijke aanbod combineert de RISE met SAP-oplossing en SOAR met het Accenture -serviceaanbod en is uitgebreid met nieuwe functies die de uitgebreide reeks transformatieservices van Accenture omvatten, inclusief aangepaste cloudservices en gepatenteerde intelligente tools, geleverd via een samenhangende as-a-service model.

Accenture is de grootste SAP-partner die diensten aanbiedt die volledig zijn ontworpen om grote ondernemingen in verschillende sectoren te helpen bij het eenvoudig plannen, implementeren en beheren van implementaties van RISE met SAP in de cloud.

"De meest succesvolle bedrijven zullen het komende decennium een totale heruitvinding van hun onderneming ondergaan, waarbij elk onderdeel van hun bedrijf wordt getransformeerd door middel van technologie, data en AI, en nieuwe manieren van werken en omgaan met klanten, evenals nieuwe bedrijfsmodellen", zegt Julie Sweet, voorzitter en CEO, Accenture. "SAP en Accenture bieden grote ondernemingen nu de mogelijkheid om hun transfrmaties en nieuwe groeimogelijkheden drastisch te versnellen."

SAP Business Technology Platform

Grote ondernemingen hebben volgens SAP en Accenture vaak uitgebreide, complexe IT-omgevingen, met legacy-systemen die in silo's werken en wendbaarheid, groei en innovatie in de weg staan. Met bedrijfsapplicaties die kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften, helpt dit nieuwe gezamenlijke aanbod van Accenture en SAP grote ondernemingen bij het bouwen van een schone kern op SAP S/4HANA Cloud die kan worden uitgebreid en geïntegreerd met andere cloud-native bedrijfsoplossingen via SAP Business Technology Platform. Deze moderne aanpak ondersteunt geoptimaliseerde bedrijfsprocessen die kunnen leiden tot duurzame verbeteringen en snelle innovatie in de hele onderneming.

Cloud

"SOAR met Accenture is een geweldige aanvulling op RISE met SAP, onze cloudgebaseerde oplossing om bedrijfsinnovatie te stimuleren", zegt Christian Klein, Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur van SAP SE. “Het stelt ondernemingen met grote en complexe IT-landschappen in staat om hun zakelijke transformatietraject te versnellen en te vereenvoudigen, terwijl ze profiteren van de volledige waarde van RISE met SAP. Samen bieden Accenture en SAP een allesomvattende oplossing om onze klanten te ondersteunen bij het worden van intelligente en duurzame ondernemingen.”

Applicaties

RISE met SAP en SOAR met Accenture brengen de essentiële componenten samen die grote ondernemingen nodig hebben voor cloudgebaseerde transformatie, inclusief geïntegreerde levering, cloudinfrastructuurbeheer, applicatiebeheer en operationele diensten, in een geïntegreerd leveringsmodel. Deze componenten ondersteunen de unieke behoeften van grote ondernemingen tijdens hun transformatietraject - van businesscase tot implementatie en operaties tot innovatie. Dit kan grote ondernemingen helpen bij het bouwen van een sterk geoptimaliseerd bedrijfsmodel voor SAP en applicaties van derden, wat resulteert in flexibele bedrijfskosten en lagere initiële kosten.

Innovatie

"Het samenbrengen van RISE met SAP en SOAR met Accenture helpt ervoor te zorgen dat onze SAP-applicaties de nieuwste versies hebben met toonaangevende technologieën en in de cloud zijn gebaseerd voor meer flexibiliteit", zegt Penelope Prett, Chief Information Officer, Accenture. "De boost in voorspelbaarheid en efficiëntie stelt onze wereldwijde IT-organisatie in staat zich te concentreren op het moderniseren van onze bedrijfsapplicaties en andere activiteiten die waarde en innovatie in de hele onderneming stimuleren. Dit nieuwe gezamenlijke aanbod is gebaseerd op Accenture's ervaring als een van de eerste grote ondernemingen die haar financiële kernactiviteiten uitvoert op een enkele, wereldwijde instantie van SAP S/4HANA. Accenture zal de RISE met SAP-oplossing inzetten, mogelijk gemaakt door Accenture's cloudservices en afgestemd op de specifieke vereisten van zijn wereldwijde IT-organisatie, met als doel meer wendbaarheid, innovatie en waarde te bereiken. Dit bouwt ook voort op Accenture en SAP's alliantiepartnerschap van meer dan 40 jaar en toont de gecombineerde kracht van Accenture Cloud First 's leidende positie bij grote cloud hyperscalers, naast de kennis en ervaring van Accenture's wereldwijde team van meer dan 75.000 SAP-software developers."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud