Spotit gaat partnership aan met Salt Security

Sunil Dutt, Director of Channel Sales, EMEA en APAC, Salt Security

13-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Spotit gaat partnership aan met Salt Security

Spotit, de vertrouwde adviseur voor innovatieve security en netwerkarchitecturen, kondigt vandaag een partnership aan met Salt Security. Door samen te werken met het toonaangevende wereldwijde security bedrijf voor API’s kan Spotit zijn klanten voorzien van de beste API security in de sector en zich beschermen tegen de steeds groeiende dreiging van API aanvallen.

Het Spotit SOC team levert 24/7 ondersteuning en kan afwijkingen binnen IT-omgevingen snel detecteren, reageren en inperken, zodat de impact bij een cyberinbreuk zo klein mogelijk blijft. Het Salt Security API Protection Platform levert de meest robuuste en bewezen API security oplossing op de markt. Door de API oplossing van Salt Security te integreren in het Spotit SOC kan Spotit zijn securitydiensten verder uitbreiden.

API’s zijn essentieel om de connectiviteit tussen services te ondersteunen binnen snelgroeiende digitale bedrijven. Aangezien API’s steeds meer voorkomen, worden ze ook vaker aangevallen. Onbeheerde en onbeveiligde API’s kunnen kritieke interne en klantendata in gevaar brengen en zorgen voor zwakheden. Salt Security levert API security over de gehele lifecycle, met geautomatiseerde en continue API detectie, de meest robuuste attack preventie binnen de industrie, en remediation insights voor het versterken van API’s voor en na de release.

“Het dreigingslandschap groeit en verandert continu. Een succesvolle aanval kan heel wat impact veroorzaken. Samen met Salt Security willen we de cybersecurity bij onze klanten naar een hoger level brengen door API’s te beveiligen met de ultieme API security,” aldus Bruno Mekeirele, Head of Sales bij Spotit.

Sunil Dutt (foto), Director of Channel Sales, EMEA en APAC, Salt Security: “Salt Security is de pionier binnen API-beveiliging, met de enige architectuur die gebouwd is op big data in de Cloud en biedt een gepatenteerde benadering voor API bescherming. We kijken ernaar uit om samen te werken met Spotit en hen te ondersteunen in het beveiligen van API’s via ons bekroonde platform.”

Terug naar nieuws overzicht
Security