Redactie - 16 mei 2022

BrainCreators verhuist naar nieuw pand in Amsterdam

BrainCreators verhuist naar nieuw pand in Amsterdam image

BrainCreators kondigt aan dat het haar hoofdkantoor aan de Prinsengracht te Amsterdam verhuist naar de houthavens in Amsterdam. De specialist in digitale inspecteurs op basis van AI technologie is de afgelopen jaren uit zijn jas gegroeid en zet met deze verhuizing de volgende stap om ruimte te geven aan zijn (internationale) groeiambitie.

Het nieuwe kantoor is gelegen in het prestigieuze gebouw ‘The Flow’ aan de Moermanskkade te Amsterdam. De locatie is gelegen in de Amsterdamse Houthavens aan ’t IJ. Het pand beschikt over de modernste faciliteiten en verschillende typen werkplekken, waardoor het op alle vlakken mogelijk wordt om nog efficiënter te werken en een betere ervaring te bieden aan (potentiële) klanten. Het pand fungeert hierdoor niet alleen als werkplek, maar is ook uitermate geschikt voor het geven van demo’s zodat toekomstige eindgebruikers kunnen zien hoe de intelligente inspecteurs van BrainCreators werken. Bovendien kunnen er in het nieuwe pand workshops worden gefaciliteerd.

The Flow is van top tot teen een smart building, wat perfect aansluit op het innovatieve karakter van BrainCreators. Het pand bevat een integraal en overkoepelend platform dat maar liefst 21 slimme gebouwtoepassingen met elkaar verbindt als centraal brein. Hierdoor is er een intelligent en zelfsturend gebouw gecreëerd voor optimale duurzaamheid en comfort.

Het kantoor is centraal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de afslag van de ring A10 is de locatie binnen 5 minuten te bereiken. Ook het Centraal Station is vlakbij. Diverse buslijnen (o.a. lijn 22 en 48) van en naar het Centraal Station en Station Sloterdijk stoppen in de directe omgeving. Onder het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Daarnaast worden plannen bestudeerd om een aparte veerdienst vanaf het Centraal Station aan te brengen. Deze verbinding zal zorgen voor een efficiënte aansluiting op de stedelijke omgeving.

Jasper Wognum co-founder en CEO bij BrainCreators: “BrainCreators is een organisatie die zich wil blijven ontwikkelen en deze stap doet recht aan onze huidige en toekomstige ambities. Om groei te kunnen blijven realiseren hebben we niet alleen meer vierkante meters nodig, maar ook een plek waarmee we onze relaties optimaal kunnen blijven bedienen. Dankzij de locatie, inspirerende omgeving en multifunctionele werkplekken beschikken we nu over een échte innovatie hub die niet alleen inspirerend is voor onze eigen medewerkers, maar ook voor klanten en bezoekers.”

Het nieuwe adres van BrainCreators is: Moermanskkade 600, 1013 BC Amsterdam.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!