Maverick AV Solutions distribueert producten Sennheiser

De TeamConnect Intelligent Speaker

16-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Maverick AV Solutions distribueert producten Sennheiser

Maverick AV Solutions, een gespecialiseerde divisie van Tech Data (een TD SYNNEX Company), gaat een distributieovereenkomst aan te gaan met de communicatiespecialist en producent van audio en microfoons Sennheiser. Dit maakt Maverick AV Solutions bekend op Integrated Systems Europe (ISE) 2022.

De oplossingen van Sennheiser die nu beschikbaar zijn in het gebied van Maverick in Europa, spitsen zich toe op de stijgende marktvraag naar de beste audio-prestaties voor de moderne vergaderruimte. Het aanbod van technologieën voor vergaderruimten omvat de nieuwe TeamConnect Intelligent Speaker (TC ISP) voor Microsoft Teams-ruimten en de best verkochte TeamConnect Ceiling 2-microfoon (TCC2). Met deze overeenkomst wordt Sennheiser in het ICT-kanaal geïntroduceerd en vergroot het bedrijf zijn bereik van audio-oplossingen voor vergaderruimten.

Portfolio uitbreiden

Simon Kitson, directeur Smart Meetings, Europa bij Maverick: “Dit is de perfecte kans voor ons om onze portfolio van Teams voor vergaderingen uit te breiden en de beste oplossingen voor grote vergaderruimten te leveren. Met de toevoeging van zowel de TC ISP als TCC2 aan onze oplossingen voor vergaderruimten kunnen we geavanceerdere audio- en samenwerkingstechnologie leveren. Dit maakt de weg vrij voor optimaal inclusieve vergaderingen in slimme ruimten.”

De TeamConnect Ceiling 2-microfoon is speciaal ontworpen voor plafondmontage. De vormgeving past in elke ruimte en de microfoon levert een hoge kwaliteit geluidsniveau, zodat alle deelnemers helder en duidelijk te horen zijn ongeacht waar in de ruimte ze zich bevinden.

Producten beter beschikbaar

Bart Stam, distributiemanager EMEA voor Sennheiser: “Met de toevoeging van Maverick AV als een distributiepartner aan onze bestaande verkoopkanalen kunnen we ervan op aan dat onze communicatieproducten voor bedrijven beter beschikbaar worden voor ICT-resellers en integrators. Dankzij deze samenwerking krijgen meer klanten de beschikking over de geavanceerde audiotechnologie van Sennheiser. De TC ISP- en TCC2-producten zijn intuïtief, agnostisch en hoorbaar beter, en bieden werkelijke oplossingen voor collegezalen en vergaderruimten.”

TeamConnect Ceiling 2 is gericht op middelmatig tot grote vergaderruimten tussen 50 en 60 vierkante meter, met 14 tot 16 deelnemers. Voor meer dekking kunnen meerdere plafondmicrofoons worden gecombineerd, bijvoorbeeld in erg grote ruimten of ruimten met een moeilijke vorm. De oplossing is gericht op alle conferentie- en vergaderruimten waar goede verstaanbaarheid, eenvoudig gebruik en naadloze integratie in de bestaande omgeving een vereiste zijn.

Als gecertificeerde luidspreker voor Microsoft Teams is de TC ISP specifiek ontworpen om uw hybride werkruimte te activeren en uw team in staat te stellen overal contact te hebben, waar ze ook zijn. Met spraakherkenning maakt de TC ISP onderscheid tussen stemmen en kan zo automatisch vergaderingen transcriberen. De oplossing stuurt dan meldingen over taken en nodigt deelnemers uit voor opvolgvergaderingen. De TC ISP is voorzien van een omnidirectionele luidspreker met een radius van 3,5 meter en 7 ingebouwde beamforming microfoons, en levert hiermee een realistische ervaring voor alle deelnemers. De oplossing is bovendien geschikt voor de nieuwe hybride werkomgeving.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware