Rubrik Security Cloud is beschikbaar

18-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Rubrik Security Cloud is beschikbaar

Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, heeft Rubrik Security Cloud aangekondigd om de gegevens van klanten te beveiligen, waar deze zich ook bevinden, in enterprise, cloud en SaaS.

Rubrik Security Cloud biedt drie mogelijkheden:

Gegevensveerkracht: Beschermt gegevens door onveranderlijke, logisch air-gapped gegevensbescherming te bieden met op multi-factor authenticatie gebaseerde toegangscontrole.

Waarneembaarheid van gegevens: bewaakt continu risico's en onderzoekt bedreigingen voor gegevens, waaronder Ransomware-monitoring en -onderzoek, mogelijk gemaakt door machine learning om gegevensafwijkingen, versleuteling, verwijderingen en wijzigingen te detecteren; Gevoelige gegevensbewaking om de meest gevoelige gegevens te vinden en te classificeren en het exfiltratierisico te beoordelen; en Threat Monitoring and Hunting om indicatoren van compromittering te identificeren en de laatst bekende schone kopie van gegevens te vinden.

Gegevensherstel: bevat snel bedreigingen en herstelt gegevens, of het nu gaat om een bestand, toepassingsgegevens of een grootschalig herstel voor de hele organisatie. De nieuwe Threat Containment-mogelijkheid van Rubrik zet malware in quarantaine en beperkt de toegang van gebruikers tot geïnfecteerde gegevens om veiliger herstel te ondersteunen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud