Info Support stelt Bas Meerman aan als CTO

Bas Meerman

23-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Info Support stelt Bas Meerman aan als CTO

Bas Meerman (40) is sinds 1 mei de nieuwe Chief Technology Officer (CTO) van Info Support. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het definiëren en uitbouwen van het technologiebeleid. Vakmanschap en passie voor technologie zijn diep verankerd in de cultuur van Info Support. Door nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet te volgen blijven klanten en medewerkers voorop lopen. Dit is een van de speerpunten waar Meerman zich in zijn nieuwe rol als CTO op richt. Daarnaast blijft hij als manager leidinggeven aan de businessunit Mobility & Public.

Meerman is ruim achttien jaar werkzaam voor Info Support. Hij begon in 2003 als IT Consultant en trainer. Sindsdien heeft hij binnen de organisatie verschillende functies gehad, waaronder IT-architect en manager van het Professional Development Center. Zijn brede expertise van zowel de organisatie als de markt en zijn gedrevenheid maken hem de juiste persoon voor deze functie.

Meerman: “We maken dagelijks het verschil bij onze klanten door met nieuwe technologie waardevolle oplossingen te realiseren. Door onze visie te combineren met kennis en vakmanschap weten we een steeds grotere rol in onze maatschappij te spelen. Om hierin te groeien is het essentieel kennis, kunde en ervaring op te bouwen, te delen en uit te dragen. Komende jaren staan ons grote technologische veranderingen te wachten en ik kijk ernaar uit deze met Info Support te verkennen en te vertalen naar waardevolle toepassingen.”

Terug naar nieuws overzicht