Wouter Hoeffnagel - 23 mei 2022

Copaco neemt ACT-bekabeling en -connectiviteit op in portfolio

Copaco neemt ACT-bekabeling en -connectiviteit op in portfolio image

ICT-distributeur Copaco en Intronics, fabrikant van ACT kwaliteitsbekabeling en connectiviteits-producten, slaan de handen ineen. Het portfolio van ACT biedt een compleet assortiment aan kabels en accessoires voor zowel de IT als de AV-markt. Denk hierbij aan USB, HDMI- en patchkabels voor koper en glasvezelnetwerken, maar ook KVM extenders en PoE switches.

“Het merk ACT biedt ons veel kansen in diverse marktsegmenten”, aldus Marc Maas (foto), Manager Business Development. “De producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit en mixen en matchen naadloos in het gebruik met bestaande merken. Met de toevoeging van ACT aan ons portfolio bieden we onze partners een compleet assortiment kabels en connectiviteits- producten. Dit voor zowel de werkplek, datacenters, maar ook bij professionele audiovisuele oplossingen. Door het brede assortiment en de vele toepassingsmogelijkheden verwachten we dat onze partners de weg naar de producten snel zullen vinden.”

Marc Pannebakker, Marketing Director; “ACT is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft als doel haar positie als leidend aanbieder van connectiviteits-oplossingen te versterken. Uitbreiding van ons bestaande netwerk met Copaco is een logische keuze. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat we de kernwaarden betrouwbaarheid en lange termijnvisie delen. Wij zijn ervan overtuigd dat de klanten van Copaco de ACT oplossingen met succes gaan toepassen. Het team van ACT staat klaar om Copaco en haar klanten maximaal te ondersteunen”.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!