Wouter Hoeffnagel - 24 mei 2022

KnowBe4 haalt vijftigduizendste klant binnen

KnowBe4 haalt vijftigduizendste klant binnen image

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, maakt bekend zijn 50.000e klant te hebben gecontracteerd. Tijdens het eerste kwartaal van 2022 kozen bijna 2.500 organisaties om de producten van KnowBe4 in te gaan zetten, waardoor het totale aantal klanten op 31 maart op 49.646 kwam. Dat is een stijging van 27,4% op jaarbasis. Nu is de mijlpaal van 50.000 klanten bereikt.

"Deze ongelofelijke groei is een hele prestatie voor KnowBe4. In de afgelopen twaalf jaar hebben we niet 50.000 individuen, maar 50.000 organisaties wereldwijd weten te bereiken. En daarmee miljoenen eindgebruikers", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Klanttevredenheid en feedback vormen de kern van ons bedrijfsmodel. We zijn erg gefocust op klanttevredenheid, daarom worden we voortdurend erkend voor klantenservice met opmerkelijke onderscheidingen en positieve klantbeoordelingen. Dit niveau van toewijding is iets waardoor KnowBe4 opvalt en een cruciale bijdrage levert aan onze groei en aanhoudend succes.”

“We zijn erg blij met de enorme groei van het aantal klanten wereldwijd, maar zeker ook in EMEA", zegt Jelle Wieringa (foto), Security Awareness Advocate bij KnowBe4. Wieringa vervolgt: "Naast klanttevredenheid speelt een algemene groei in security awareness een belangrijke rol in de groei van ons klantportfolio. Cybercrime is aan de orde van de dag en de media staan vol met voorbeelden van ransomware-aanvallen en datalekken. Steeds meer mensen zien in dat meer kennis over dit onderwerp hen beter kan beschermen tegen bijvoorbeeld phishing en CEO fraude. Deze vormen van social engineering staan immers nog steeds garant voor zeker tachtig procent van alle succesvolle cyberaanvallen. Door het inzetten van ons platform leren mensen alert te zijn op verdachte situaties en berichten en vormen zo een extra menselijke beveiligingslaag voor hun organisatie.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!