Gartner belicht topspelers in Oracle Cloud Applications Services

25-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Gartner belicht topspelers in Oracle Cloud Applications Services

De 2022 Gartner Magic Quadrant for Oracle Cloud Application Services is gepubliceerd. Grote spelers zijn onder andere Accenture, PwC, TCS, IBM, Deloitte, DXC Technology en Infosys. Ook Oracle, KPMG en Wipro zijn sterke spelers.

Dit Gartner Magic Quadrant is het resultaat van onderzoek in de markt voor Oracle Cloud Applicatie Services. Dit rapport helpt leiders op het gebied van sourcing, inkoop en leveranciersbeheer bij het selecteren van leveranciers van serviceleveranciers voor Oracle-cloudapplicaties.

De markt voor Oracle Cloud Application Seervices is een groeimarkt aldus inspirage, dat ook in het Magic Quandrant staat als een speler. In het Critical Capabilities-rapport van Gartner staat, op basis van aannames voor strategische planning: "tegen het einde van 2024 zal 75% van de omzet van Oracle-applicatieservices cloudgerelateerd zijn, aangezien ondernemingen hun overstap naar de cloud versnellen als reactie op de enorme verstoring van de COVID-19 pandemie. Tegen 2024 zal 70% van de grote ERP-implementaties worden uitgevoerd door implementatieteams op afstand in plaats van op locatie. Tegen 2024 zal 60% van de organisaties geïntegreerde financiële beheermogelijkheden kiezen als hun voorkeursbenadering van procesautomatisering.”

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud