Arrow Electronics levert DevOps-aanbod van Cycloid

27-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Arrow Electronics levert DevOps-aanbod van Cycloid

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics tekent een pan-Europese overeenkomst met Cycloid, de DevOps- en hybride cloudspecialist. Het volledige portfolio van Cycloid wordt daarmee toegevoegd aan ArrowSphere, Arrow's cloudmanagementplatform.
 
Cycloid is versneld opgenomen in ArrowSphere om DevOps en hybride/multi-cloudadoptie op grote schaal beschikbaar te stellen aan channelpartners. De oplossingen bieden naast centraal georganiseerde governance ook implementatie en beheer van de dagelijkse activiteiten om de ervaring van developers en de efficiëntie van hun activiteiten te verbeteren. Dat alles binnen de context van een hybride en multi-cloud omgeving via een enkel dashboard. Het is ontworpen met het idee om de noodzaak van het aanwerven van specialistische vaardigheden, die schaars zijn, te elimineren.

Time-to-market verkorten

De Cycloid-tools bieden de samenwerking die nodig is om de time-to-market van nieuwe producten en features te verkorten, de marges voor channelpartners te vergroten en tegelijkertijd de kostenbesparingen van cloudplatforms te helpen ontsluiten.
 
Patrice Roussel, vice president cloud voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zegt: “DevOps is traditioneel altijd het domein geweest van de grotere channelpartners, zoals de grote systeemintegrators, wat heeft geresulteerd in gemiste kansen voor de kleine en middelgrote resellers en managed service providers. Wij geloven dat onze samenwerking met Cycloid een oplossingenportfolio oplevert dat veel van de complexiteiten die gepaard gaan met DevOps en hybride cloud kan wegnemen, door het leveren van snelheid van implementatie, betrouwbaarheid en de mogelijkheid om in snel tempo te schalen.”

End-to-end portal

Benjamin Brial, oprichter van Cycloid vult aan: “De combinatie van ArrowSphere en Cycloid zal een end-to-end portal bieden dat een antwoord geeft op de behoefte aan DevOps, FinOps en multi- en hybride cloud. Als channelpartners aan de wens van hun klanten willen voldoen waar het gaat om DevOps en hybride cloud, maar ze weten niet hoe ze moeten beginnen of hebben het gevoel dat ze efficiëntie verliezen in het proces, dan heeft Cycloid de oplossing.”
 
Het ArrowSphere-platform helpt channelpartners om hun cloudbusiness te beheren, te onderscheiden en te schalen. De marktplaats omvat hyperscale leveranciers, maar ook publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloud software-oplossingen. Het platform biedt end-to-end cloud lifecycle management met functies als geautomatiseerde provisioning, factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde DevOps en aanpasbare storefronts die eindklanten in staat stellen om hun eigen transacties te beheren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud