Witold Kepinski - 01 juni 2022

Pentera versterkt BeNeLux regio met Naomi Italiaander

Pentera versterkt BeNeLux regio met Naomi Italiaander image

Pentera, aanbieder van Automated Security Validation toepassingen, trekt Naomi Italiaander aan als Regional Sales Manager BeNeLux om de vraag uit de markt te kunnen beantwoorden. Het bedrijf haalde 150 Miljoen dollar op in een ‘Series C’ (op een waardering van 1 miljard dollar) en heeft daarmee als enige de unicorn status behaald in haar categorie: geautomatiseerde, ‘real time’ hacks (geen simulatie of playbook) om de bestaande security controls te valideren.

Italiaander maakt de overstap naar Pentera na een uitgebreide zoektocht. “Ik denk dat veel mensen tijdens COVID zijn parameters heeft bijgesteld over wat belangrijk is in een werkomgeving. Ik wil iets bijdragen, iets vernieuwends doen en met toegewijde mensen werken waar ik mij prettig bij voel. Dit alles heb ik in Pentera gevonden en ik voel mij vereerd een baanbrekend platform verder uit te rollen in de BeNeLux en zo de wereld een stuk veiliger te kunnen maken”, aldus Italiaander.

Wat er dan zo innoverend aan Pentera is volgens Italiaander: “Organisaties schaffen doorlopend nieuwe producten aan die gericht zijn op het verdedigen tegen cyberaanvallen. Maar hoe weet je nou eigenlijk of al deze security controls doen wat zij moeten doen? Hoe weet je waar een hacker daadwerkelijk binnendringt en welke paden deze bewandelt? Pentera is de eerste software die security controls valideert, door doorlopende 'echte' cyber aanvallen op het interne en externe netwerk uit te voeren. Het onderscheid zit in hem in hoe Pentera het netwerk doorlopend uitdaagt, denkt en handelt als een echte hacker, 'exploitables' vindt en de wegen die een hacker bewandelt stap voor stap laat zien. Hierdoor kunnen security specialisten zich focussen op de daadwerkelijke gevaren in het netwerk en deze geprioriteerd oplossen.”

Sivan Harel, VP of Sales EMEA vertelt waarom Italiaander is aangetrokken in deze functie: “Wij hebben lokale vertegenwoordiging nodig om aan de wens van de BeNeLux markt te kunnen voldoen, iemand die de taal, gewoonten en markt kent. Wij zijn heel blij dat Naomi ons gekozen heeft, om met haar ervaring de grote vraag uit de markt snel te kunnen bedienen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!