Martijn Kregting - 02 juni 2022

Dennis de Hoog benoemd tot CEO Computest Security

Computest Group, aanbieder van cybersecurity diensten en DevOps, heeft Dennis de Hoog aangesteld als CEO voor Computest Security. De Hoog krijgt bij Computest Security een team van 55 ethisch hackers en security-specialisten onder zich en voert de leiding over Sector 7, de research divisie waar de ethisch hackers onderzoek doen naar kwetsbaarheden.

De Hoog heeft de opdracht meegekregen om de groei van de organisatie zowel organisch als door middel van acquisities in binnen- en buitenland, te begeleiden. Ook gaat hij zich bezighouden met het doorontwikkelen van het dienstenportfolio en de business units binnen Computest Security: Prevent, Detect, Respond & Governance.

Eerste stappen internationale markt

Voorafgaand aan zijn aanstelling bij de Computest Group was De Hoog werkzaam als Regional Head Cloud, Infra, Data & Application Security bij Fox-IT/NCC Europe, onderdeel van NCC Group. Daarvoor vervulde hij verschillende internationale management- en consultancy-rollen. Op basis van zijn kennis en ervaring verwacht Computest dat De Hoog een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ambitie van Computest Security om uit te groeien tot een leidende security-partij in Nederland en om de eerste stappen op de internationale markt te zetten.

De Hoog volgt Chris Hazewinkel op, die de afgelopen twee jaar als CEO van Computest Security 'een sterke groei heeft gerealiseerd' op het gebied van medewerkers, omzet en winst. Ook heeft Hazewinkel Computest Security door een transitie geleid en de organisatie, het portfolio en de positionering geoptimaliseerd. Zo zijn de aparte business units Prevent, Detect, Respond en Governance ingericht waarmee de dienstverlening is verbreed. Hazewinkel blijft in dienst bij Computest en zal zich gaan richten op de strategie, innovatie en klant- en partnerrelaties van het bedrijf.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!