Redactie - 03 juni 2022

Lookout neemt SaferPass over

Lookout neemt SaferPass over image

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.

SaferPass levert een oplossing voor identiteits- en wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Gebruikers kunnen hiermee al hun wachtwoorden, bankgegevens en andere gevoelige informatie veilig bewaren en beheren op verschillende apparaten.

De SaferPass-oplossing biedt een versleutelde digitale kluis waarin alle inloggegevens worden opgeslagen die worden gebruikt om toegang te krijgen tot online services, via mobiele apps en webbrowsers.

Naast het beschermen van de identiteit, inloggegevens en gevoelige gegevens van een gebruiker, helpt deze oplossing ook om sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken, via een wachtwoordgenerator. Zo kan worden voorkomen dat dezelfde wachtwoorden worden gebruikt voor meerdere accounts en is het zeker dat wachtwoorden niet zijn gelekt.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!