Witold Kepinski - 03 juni 2022

Devo kondigt een financieringsronde van honderd miljoen dollar aan

Devo kondigt een financieringsronde van honderd miljoen dollar aan image

Devo Technology, een cloud-native logging- en beveiligingsanalysebedrijf, heeft 100 miljoen dollar aan Series F-financiering aangekondigd tegen een waardering van 2 miljard dollar.

Eurazeo - een wereldwijde investeringsmaatschappij met meer dan 30 miljard dollar aan beheerd vermogen - leidde de ronde en alle andere bestaande investeerders - Insight Partners, Georgian, TCV, General Atlantic, Bessemer Venture Partners, Kibo Ventures - namen ook deel.

Bovendien zorgde ISAI Cap Venture voor een strategische investering in de ronde. De ronde brengt het totale opgehaalde kapitaal op meer dan 500 miljoen dollar. De nieuwe financiering zal de groei in nieuwe regio's en verticale markten stimuleren, Devo's levering van de "autonome SOC" versnellen en potentiële nieuwe M&A-uitbreiding financieren.

De financieringsronde komt op de hielen van Devo's overname van Kognos , de door AI aangedreven pionier op het gebied van dreigingsjacht, wat een belangrijke stap betekende in het leveren van wat Devo de autonome SOC noemt: volledige zichtbaarheid, automatisering, analyse en open toegang tot community-expertise en inhoud .

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!