Witold Kepinski - 03 juni 2022

Accenture voltooit overname van Greenfish

Accenture voltooit overname van Greenfish image

Accenture heeft de overname afgerond van Greenfish, een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheid. Accenture had haar voornemen om Greenfish over te nemen op 20 april 2022 aangekondigd. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Het team van Greenfish – bestaande uit meer dan 270 hoogopgeleide deskundigen - vervoegt zich bij Accenture om de wereldwijde dienstverlening op het gebied van duurzaamheid verder uit te breiden, klanten te helpen om hun ESG-prestaties te verbeteren, en duurzaamheid in hun bedrijfsvoering te verankeren.

Accenture Sustainability Services biedt diensten en oplossingen voor alle ESG-zaken, waaronder sociale en governance en milieu-inspanningen, om klanten te helpen netto-nul en circulair te worden. Daarbij worden digitale investeringen benut om intelligente organisaties te creëren die duurzaam zijn in hun kern.

Samen met haar partners in het ecosysteem en dankzij haar initiatieven in disruptieve technologieën, stuurt Accenture transformaties aan met de tools, technologie en methodologieën die duurzaamheidsgegevens, besluitvorming en prestaties integreren zodat bedrijfswaarde en duurzame impact effectief gemeten kan worden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!