Justyna Moesman van Tech Data naar Crayon

Justyna Moesman

05-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Justyna Moesman van Tech Data naar Crayon

Justyna Moesman, Business Unit Manager Security bij Tech Data, stapt over naar Crayon. Dit meldt ze op LinkedIn. Ze wordt bij Crayon Senior Product Manager voor Microsoft Modern Workplace.

Moesman meldt: "Na 7 jaar bij Tech Data is het tijd om afscheid te nemen. Ik had de beste tijden bij Tech, beginnend met ''niets'' en bereiken wat mij onmogelijk leek toen ik 8,5 jaar geleden naar Nederland verhuisde, had ik de vrijheid om te groeien en mezelf te ontwikkelen en een positieve impact te maken op het bedrijf en de mensen om mij heen. Ik ben dankbaar voor de fantastische mentoren en inspirerende leiders die ik in deze jaren heb ontmoet, evenals voor de overweldigend positieve feedback die ik heb gekregen van iedereen met wie ik heb samengewerkt, hoe lang of kort het ook was.

Het was geen gemakkelijke beslissing om de overstap te maken, maar soms moet je gewoon de kans grijpen die op je pad komt. En ik kijk erg uit naar deze reis, omringd door briljante geesten en fantastische mensen om vanaf nul iets op te bouwen en de markt stormenderhand te veroveren met onze diensten. Met plezier sluit ik me aan bij het wereldwijde Crayon -team als Senior Product Manager voor Microsoft Modern Workplace om Crayon te helpen bij het innoveren en uitbreiden van hun portfolio met Alexander Waldhaus."

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace