Kristina Wiktander vice-president F5 voor Noord- en West-Europa

Kristina Wiktander vice president F5 voor Noord- en West-Europa.

10-06-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Kristina Wiktander vice-president F5 voor Noord- en West-Europa

F5, aanbieder van multicloud-toepassingen, heeft Kristina Wiktander benoemd tot vice-president voor Noord- en West-Europa. Wiktander krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over F5-activiteiten in 13 landen, waaronder Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, en Scandinavië.

Wiktander werkt sinds 2019 bij F5, eerder in een rol als vice president verantwoordelijk voor de regio Noordoost. Voordat ze bij F5 kwam, bekleedde ze senior leiderschapsposities bij Dell en HP. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor het aansturen van de bedrijfsstrategie om organisaties en overheden beter te ondersteunen in hun cyber-beveiliging en digitale transformaties.

Pierre Castelnau, senior vice president voor EMEA Sales bij F5 stelt dat Wiktander in haar rol als VP voor de regio Noordoost F5 naar een hoger niveau getild heeft door een cultuur van groei, samenwerking en inclusiviteit te stimuleren. "We zijn ervan overtuigd dat onze activiteiten in Noord- en West-Europa enorm zullen profiteren van haar aanpak, wat zich zal vertalen in betere prestaties voor F5, onze partners en onze medewerkers."

Terug naar nieuws overzicht