Chris Krebs wordt voorzitter Rubrik CISO adviesraad

Chris Krebs

13-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Chris Krebs wordt voorzitter Rubrik CISO adviesraad

Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, benoemt Chris Krebs als voorzitter van zijn nieuwe CISO Advisory Board. In deze rol zal Krebs een strategische CISO-adviesraad creëren en leiden om organisaties in de private en publieke sector te helpen de ongekende groei van cyberaanvallen – waaronder ransomware – aan te pakken. Krebs is een van de oprichters van de Krebs Stamos Group, was onlangs de eerste directeur van CISA en brengt vooraanstaande expertise mee op het gebied van cyberbeveiliging.

In zijn nieuwe rol werkt Krebs samen met Rubrik om een aantal van de beste CISO's van het land te verzamelen uit verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, essentële infrastructuur en financiële diensten. Met een focus op de toekomst van cybersecurity, is de missie van de raad om informatieuitwisseling en thought leadership in databeveiliging te vergemakkelijken en belangrijke inzichten te leveren om de productinnovatie van Rubrik op het gebied van gegevensbeveiliging te sturen.

"Ransomware is de grootste bedreiging voor onze economie en ons digitale leven. Elke organisatie is kwetsbaar voor cyberaanvallen en we moeten er alles aan doen om het traject te veranderen", zegt Bipul Sinha, CEO en medeoprichter van Rubrik. "Chris heeft ervaring met het navigeren en oplossen van significante cyberaanvallen van het decennium en is uniek gepositioneerd om deze nieuwe CISO Advisory Board voor te zitten. Samen zullen we het cyberbeveiligingsdilemma oplossen waar elke overheid en organisatie mee te maken heeft."

Terug naar nieuws overzicht
Security