Forescout breidt channel programma uit met MSP propositie

16-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Forescout breidt channel programma uit met MSP propositie

Forescout Technologies, speler in geautomatiseerde cyberbeveiliging, heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn Envision Channel-programma, waarmee een nieuw Managed Service Provider (MSP)-partnerprogramma wordt gelanceerd om klanten te ondersteunen met verbeterde technische en professionele servicemogelijkheden.

Ontworpen om de meest ervaren en technisch competente partners van Forescout nieuwe flexibele licentie-opties, verbruiksfacturering en gespecialiseerde bronnen te bieden, verbetert de uitbreiding van het MSP-programma de implementatie en ondersteuning van klanten die eigendom zijn van een partner. Forescout Partners, zoals BT en Accenture, speelden een belangrijke rol bij het stimuleren van programmaverbeteringen om de toenemende beveiligingsuitdagingen van hun wereldwijde klanten het hoofd te bieden.

“Het kanaalprogramma van Forescout heeft een cruciale rol gespeeld in de zakelijke reis van ons bedrijf. Onze channelpartners hebben talloze ondernemingen over de hele wereld geholpen om meer inzicht te krijgen in hun cyberactiva om snel kritieke risico's te beperken”, zegt Keith Weatherford, vice-president van wereldwijde channel sales bij Forescout. "Het evoluerende digitale terrein creëert een nieuwe vraag om Forescout-services en -mogelijkheden te activeren, zodat deze nieuwe initiatieven een naadloze reeks training- en activeringsmiddelen zullen bieden om hen op dit pad te ondersteunen."

Terug naar nieuws overzicht
Security