Snowflake komt met introducties tijdens Snowflake Summit 2022

16-06-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Snowflake komt met introducties tijdens Snowflake Summit 2022

Datacloudbedrijf Snowflake heeft een nieuw Native Application Framework aangekondigd, een nieuwe Unistore-workload en de lancering van Snowpark voor Python. De aankondigingen vonden plaats tijdens Snowflake Summit 2022, het jaarlijkse event voor klanten en gebruikers.

Snowflake stelt dat de introducties het mogelijk moeten maken om applicaties direct te ontwikkelen in Snowflake Marketplace en transactionele data en analytische data samen te brengen in één platform. Ook moet het makkelijker worden om samen te werken en te bouwen met data.

Het Native Application Framework van Snowflake stelt ontwikkelaars in staat een platform te bieden voor het bouwen, implementeren en monetariseren van data-intensieve applicaties in de Data Cloud. Snowflake Marketplace breidt zich uit om applicaties aan te bieden waardoor klanten applicaties kunnen ontdekken en installeren binnen hun Snowflake-accounts.

Unistore moet de toekomst van applicatieontwikkeling mogelijk maken, nieuwe transactionele use-cases ontsluiten en teams helpen dieper inzicht te krijgen in al hun data. De lancering van Unistore breidt de mogelijkheden van Snowflake uit door een moderne benadering te bieden voor het werken met transactionele en analytische data in één enkel platform. Unistore breidt de kracht van Snowflake Data Cloud uit om de ontwikkeling van transactionele applicaties te stroomlijnen en te vereenvoudigen, terwijl het klanten consistente governance, sterke prestaties en vrijwel onbeperkte schaalbaarheid biedt.

Snowpark for Python is nu beschikbaar voor alle klanten in publieke preview, waardoor het ecosysteem van open-source Python-pakketten en -bibliotheken toegankelijk wordt voor data-scientists, data-engineers en applicatieontwikkelaars. Snowflake verbetert de datatoegang met nieuwe verbeteringen voor het werken met streaming data, en breidt de Data Cloud uit met open dataformaten en data die op locatie zijn opgeslagen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud