Ergotron introduceert CareFit Combo System

16-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ergotron introduceert CareFit Combo System

Ergotron heeft het CareFit Combo System geïntroduceeerd. Deze computerwerkplek die aan de muur bevestigt kan worden is speciaal ontwikkeld om zorgpersoneel een optimale documentatie-ervaring te bieden op de plaats van zorgverlening. Het CareFit Combo System vormt een aanvulling op de bestaande CareFit-productreeks van Ergotron en voorziet in opties die ondersteuning bieden voor de uiteenlopende workflows die binnen zorginstellingen voorkomen. Dit draagt volgens het bedrijf bij aan verbeterde interactie met patiënten en verkleint de kans op fouten.

Zorgverleners worstelen volgens Ergotron met een toenemende werklast. Ze moeten tijdens elke dienst talloze taken afhandelen en diverse prioriteiten met elkaar in evenwicht brengen. Het CareFit Combo System geeft hen opnieuw de regie in handen door bij te dragen aan efficiënte en accurate documentatieprocessen, zodat zorgverleners de behoeften van patiënten voorop kunnen stellen. Het modulaire ontwerp van het CareFitTM Combo Systeem is aanpasbaar met verschillende accessoires.

Een speciaal kabelsysteem onttrekt alle bedrading aan het zicht, draagt bij aan infectiebeheersing en helpt IT-managers aan onderhoudsgemak en maximale uptime. Gebruikers kunnen het beeldscherm eenvoudig draaien om de inhoud met patiënten en collega’s te delen en het systeem met één hand opklappen. Zorgverleners kunnen dankzij de intuïtieve toegang tot hulpmiddelen hun focus volledig richten op de behoeften van hun patiënten en kunnen nu in elke ruimte met een CareFitTM Combo Systeem gemakkelijk en snel aan de slag.

Het CareFit Combo System voorziet volgens Ergotron in de behoeften van zowel zorgverleners als IT-managers. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp met wandmontage is het systeem te allen tijde toegankelijk. Het CareFit Combo System is daarnaast speciaal ontworpen met het oog op de ergonomische behoeften van zorgverleners. Dit draagt bij aan gestroomlijnde workflows op het punt van zorg en optimale patiënttevredenheid.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

healthtech