Azonprinter en ALSO bieden desktopformaat DTF en DTF UV printers

16-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Azonprinter en ALSO bieden desktopformaat DTF en DTF UV printers

Azonprinter, een in Kroatië gevestigde fabrikant van digitale printers die vooroploopt in de wereldwijde innovatie in hun sector, werkt samen met ALSO, een Europese technologieleverancier, om DTF en DTF UV printers in A3-formaat op de markt van de Benelux te brengen.

Azon staat bekend om zijn creatieve aanpak met op maat gemaakte machines en brengt een nieuw ontwerp in het DTF en DTF UV domein. De DTF-technologie is een perfecte vervanger voor de DTG, en heeft het volledig overgenomen. DTF UV is een wereldwijd succes en is toepasbaar op oneven oppervlakken die met een klassieke UV-printer niet kunnen worden bereikt.

Door de nieuwe samenwerking kunnen ook kleinere tot middelgrote bedrijven van deze technologieën profiteren. Het zal voor hen nieuwe mogelijkheden bieden, vooral omdat de DTF-technologie geen voorbehandeling van de kleding vereist, en Azon bovendien de aantrekkelijke, fluorescerende neonkleuren aanbiedt. Bovendien is DTF UV waterbestendig, waardoor het een breed scala aan toepassingen biedt.

"Onze geavanceerde technologie geeft mede vorm aan de toekomst van digitale printtechnologie en dit partnerschap zal onze positie op de markt versterken. Door de DTF naast de DTF UV printers te introduceren, zullen eindgebruikers profiteren door oplossingen te bieden die voorheen onmogelijk waren voor hun klanten", aldus Azonprinter's CEO, M.Sc.El.Eng., Mladen Roško.

Jeroen Branders, ALSO Group Lead CoC Graphics & 3D Printing: "Als marktleider op het gebied van grafisch en grootformaat printen zijn wij zeer verheugd om het Azon assortiment toe te voegen aan ons portfolio. We zullen onze partners in de grafische industrie en de Value Added Resellers (VAR's) verdere toegevoegde waarde bieden. Ons motto 'Transform2Perform' komt echt tot leven met een partnership als dit, waarbij we onze klanten state-of-the-art technologie bieden die hen in staat stelt om te groeien en hun bedrijf te schalen."

Terug naar nieuws overzicht