Dell presenteert XPS 13 en de XPS 13 2-in-1 laptops

17-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dell presenteert XPS 13 en de XPS 13 2-in-1 laptops

Dell heeft de nieuwe XPS 13 en de XPS 13 2-in-1 laptop gepresenteerd. De XPS 13 is volgens Dell helemaal opnieuw ontworpen. Daarnaast presenteert het bedrijf een volledig nieuwe vormfactor met de XPS 13 2-in-1. Beide devices werken op de nieuwste 12e generatie Intel Core-processors.

De XPS 13 is dunner, lichter en compact, inclusief de prestaties en biedt een goede batterijlevensduur. Daarnaast biedt de laptop een goede audioervaring.

In tegenstelling tot de XPS 13 Plus, waarbij er veel nadruk ligt op prestaties, is Dell’s nieuwe XPS 13 ontworpen voor mensen die meer prioriteit geven aan mobiliteit. Qua design heeft deze nieuwe XPS 13 een frisse make-over gekregen, zowel in kleur- als materiaalkeuzes én hij biedt een traditionele XPS-interface-ervaring.

De XPS 13 is per direct beschikbaar.

De XPS 13 2-in-1 is ideaal voor gebruikers die veelzijdigheid belangrijk vinden, zoals studenten en ondernemers. Het device zorgt ervoor dat je probleemloos kunt schakelen tussen werk, studie en entertainment. Het is de eerste XPS die 5G-connectiviteit biedt, waardoor downloaden over het mobiele netwerk sneller gaat en ongeacht de locatie een snelle verbinding beschikbaar is. Bij de laptop kan een optioneel XPS Folio en XPS Stylus aangesschaft worden.

De XPS 13 2-in-1 is later deze zomer beschikbaar. Meer informatie over beschikbaarheid en prijs communiceert Dell op een later moment.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware