Equinix en PGIM Real Estate openen eerste xScale datacenter in Sydney

16-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Equinix en PGIM Real Estate openen eerste xScale datacenter in Sydney

Equinix en PGIM Real Estate openen het eerste xScale-datacenter in Sydney, genaamd SY9x. De opening volgt op de afronding van de joint venture van 575 miljoen dollar tussen de partijen in maart 2022.

Met het afsluiten van de joint venture in Australië vertegenwoordigt Equinix' wereldwijde xScale-datacenterportfolio een investering van meer dan 8 miljard dollar, verdeeld over 36 faciliteiten, en verwacht het meer dan 720 megawatt (MW) aan stroomcapaciteit te leveren wanneer het volledig is uitgebouwd. Naast SY9x in Sydney, exploiteert Equinix momenteel negen xScale-datacenters in drie regio's, waaronder FR9x in Frankfurt, LD11x en LD13x in Londen, OS2x in Osaka, PA8x en PA9x in Parijs, SP5x in São Paulo, en TY12x in Tokio. Daarnaast zijn er nog eens acht xScale-datacenters in ontwikkeling.

Door gebruik te maken van Equinix xScale-datacenters kunnen hyperscale bedrijven core-implementaties toevoegen aan hun bestaande access point footprints in Equinix International Business Exchange (IBX)-datacenters. Dit maakt dat ze kunnen groeien op één enkel platform, dat direct toegang biedt tot zeventig wereldwijde metro’s en directe interconnectie biedt tot een ecosysteem van meer dan 10.000 klanten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

datacenter
Datacenter